Szeretettel Köszöntünk!

Közösségünk egy hely a nem tökéletes emberek számára, akiket egy tökéletes személy fog össze! Kattints ide, hogy többet megtudj rólunk!

Hallgasd meg online

Legújabb sorozatunkban hétről-hétre közösen tanulmányozzuk János evangéliumát, a Biblia talán legtöbbet olvasott könyvét. Kattints ide és hallgass bele!

Kép galériánk

Nézz meg minket a fotókon keresztül

Imádkozhatunk érted?

Hiszünk abban, hogy Isten válaszol és cselekszik, amikor imádkozunk. Ha szükséged lenne ima támogatásra, kattints ide és imádkozni fogunk érted!

Kapcsolódj!

Kérdésed van? Kereshetsz minket akár online is, de nagy szeretettel látunk személyesen is bármelyik alkalmunkon. Kattints ide a részletekért és elérhetőségért!

Szeretettel köszöntünk gyülekezetünk honlapján!

Közösségünk egy hely a nem tökéletes emberek számára, akiket egy tökéletes személy fog össze! Színesek vagyunk: korban, nemben, foglalkozásban, ízlésben, hobbiban és még sorolhatnánk. Olyan egyedi alkotások, akikben egy dolog mindenképpen közös: meg akarjuk ismerni Alkotónkat! Hisszük, hogy Isten a mi Teremtőnk, akinek terve van az életünkkel. Hogy nem a véletlen műve, hogy létezünk, hanem Isten műalkotásai vagyunk. Szabad akaratot kaptunk Tőle, ennél fogva eldönthetjük, akarunk-e vele élni, vele kapcsolatba kerülni. Mi úgy döntöttünk, teszünk egy lépést Isten felé, hogy bemutatkozhasson nekünk, és ez a kapcsolat létrejöhessen. Ő már 2000 éve kinyitotta az ajtót felénk, amikor Jézus Krisztus áldozatán keresztül létrehozta a közvetlen adásvételt Közte és az emberek között.

Álmunk egy olyan összetartó gyülekezet, amelyben a tagok igazi közösségben élnek egymással, mindent megtesznek azért, hogy a környezetüket elérjék az örömhírrel. A megtérteket érett tanítványokká nevelik és mindenki aktívan szolgál a saját ajándékai szerint. A gyülekezet minőségben és mennyiségben is naponta növekszik Isten dicsőségére. Keresztény gyülekezetünk a Baptista Egyházhoz tartozik. A többi történelmi egyházhoz képest fő megkülönböztető jegyünk, hogy nem keresztelünk meg csecsemőket, hanem hisszük, hogy Jézus Krisztus követése minden ember saját, tudatos döntése kell, hogy legyen. Ezt pedig víz alá merítéssel (bemerítéssel, görögül: baptizma) nyilvánítjuk ki Isten és emberek előtt. Ha Te is szeretnél nyitni Isten felé, vagy csak elkezdett érdekelni a kérdés, hogy mit is keresel ezen a Földön, nagy szeretettel várunk alkalmainkra, melyekről a Programjaink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Hitünk alapjai:

Legfrissebb tanításunk:

Nagy közösség

A vasárnaponkénti közös találkozás, ahol együtt lehetünk egymással és Istennel

Kis közösség

A hétköznapi kisebb közösség csoportokban, ahol a hangsúly a kapcsolatokon van

Aktív szolgálat

Hisszük, hogy mindenkinek adott Isten valamit, amivel szolgálhat, amivel építheti a gyülekezetet

Ima ereje

Hiszük, hogy Isten válaszol az imánkra, ezért hittel akarunk imádkozni

Állandó programjaink:

  • Vasárnap - 10:00 órától online Istentisztelet
  • Hónap első vasárnapján 17.00 - imaalkalom
  • Hónap harmadik vasárnapján 17.00 - Ismerd meg a Bibliád
  • Péntek 19:30 - ifjúsági alkalom (Erdei utca 1)
  • Szombat 16:00 - tini ifjúsági alkalom (Erdei utca 1)
  • Szerda 10:00 - páratlan héten: Nyugdíjas alkalom, páros héten Babanda alkalom

Kövess minket online:

A Péceli Baptista Gyülekezet számlaszáma: 11742331-20003854-00000000

Hírlevél