nap
óra
perc
mp
felirat
JEGY
max 0
SZEMINÁRIUM
0
ELHÍVÁS
0 %
EGO
0
PÉCEL
0

Az elhívásod mélyebb!

Istentől kapott kegyelmi ajándékaid és az elhívásod valóságos. Jézus Krisztus mennybemenetele után elküldte Szent Szellemét, hogy bátor szívvel éljünk tanítványaiként itt a Földön.

Az élet több!

Az Istened hatalmasabb!

A tűz forróbb!

Mi a célja a konferenciának?
Ha egy mondatunk lenne rá: "Kilépés a konfortzónából!" Hisszük azt, hogy az életünknek célja van, ami nem az, hogy kényelmesen végigéljük azt és szépen haljunk meg. Istennek mindannyiunk számára hatalmas tervei vannak. Szeretnél benne lenni a tűz közepében? Ugye te is akarod látni azt, ahogyan Isten átformálja az országunkat, ahogyan emberek tömegei nyernek új életet és lecsúszott életek állnak helyre? Fogjunk tüzet és adjuk át, hogy tovább terjedjen!
barnus
Uzonyi Barna
Lelkipásztor, Pécel

Tanítások, dicsőítés, szemináriumok

Készülj! A konferencia napja igazán sűrű lesz, több közös alkalom, csendesség, szemináriumok és játékok várnak rád!

5.0 (A péceli ifi várakozása alapján)
5/5

Halász Attila

Attila a Budafoki Baptista Gyülekezetben szolgál missziós pásztorként, ebből is sejtheted, hogy a szíve közepe a misszió. Ez a vágy vitte feleségével együtt Kárpátaljára is szolgálni egy évre. Ott is sok mindent éltek át Istennel, amikből merítve fog tanítani minket és körbejárja, mik lehetnek az életünkben az Istentől jövő tűz ellensége, kioltói.

Péceli Baptista Gyülekezet - Halász Attila
Péceli Baptista Gyülekezet - Uzonyi Barnabás

Uzonyi Barnabás

Barni a Péceli Baptista Gyülekezet lelkészeként a tanítás ajándékával szolgál közöttünk. Legnagyobb vágya, hogy minél jobban megismerhesse és ismertté tehesse Istent. Tanítása a “tűz barátaira” fog koncentrálni, vagyis hogy  hogyan készíthetjük elő életünket, hogy minél nagyobb lángra kaphasson Istenért.

Révész Dániel

Szeminárium
Dani a Fókusz Gyülekezetben szolgál, mint dicsőítő pásztor. Ahogy a státusza is jelzi, a szíve közepében a dicsőítés szolgálata lüktet. Fantasztikus pillanatokat élhettünk már át sokszor, amikor Isten jelenlétébe vezetett minket. Ha dicsőítésben szolgálsz te is, hisszük, hogy nagy áldás lesz ez a szeminárium, ahol mélyebbre áshatunk abban, hogy mit is jelent vezetni a dicsőítést a saját gyülekezetünkben, ifinkben.

Péceli Baptista Gyülekezet - Révész Dániel
Péceli Baptista Gyülekezet - Gyaraki Róbert

Gyaraki Róbert

Szeminárium
Robi a péceli ifinek egy olyan tanítója, akiből mindig kirobban Isten szeretetének és kegyelmének életet megváltoztató üzenete. Nagyon erőteljesen tud szolgálni olyanok felé, akik vallásos közegben felnőve küszködnek különböző vallásos sérülésekkel. Ha ott leszel a szemináriumon, hisszük, hogy Isten szeretete és kegyelme egy új fényben fog beragyogni.

Matécsa Jonatán

Szeminárium
Jonatán egy webfejlesztő ügynökség tulajdonosa. 15 évig a Magyar Pünkösdi Egyház Tinédzsermissziójának (Christeens) média vezetője volt, fél éven át teljes időben szolgált Manchesterben az !Audacious gyülekezet média részlegénél – amely gyülekezet többek között 5 év alatt 50 főről 1000+ főre növekedett – jól használva a média adta lehetőségeket is.
Hisszük, hogy sokkal több lehetőség és eszköz van a médiában, mint amit jelenleg használunk a gyülekezetekben. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet a média egy hatalmas eszköz Isten dicsőségére a gyakorlatban, akkor ezen a szemináriumon lesz helyed!

Péceli Baptista Gyülekezet - Matécsa Jonatán
Péceli Baptista Gyülekezet - Kövesdi Áron

Kövesdi Áron

Szeminárium
Áron az Ellel Ministries keresztény lelkigondozói szervezetnél szolgál a Kelet- és Közép-Európai régió országaiban. Saját életében mélyen tapasztalta Isten gyógyító és szabadító munkáját, ezért szenvedélyesen tanít Isten országának kulcsairól ezen a területen. Mindenki tapasztalja, hogy egyre nagyobb szükség van a lelkigondozásra, de sajnos sokszor nehézségekbe ütközünk.
Ha szeretnél fejlődni ezen a területen, hogy Isten hatalmasan tudjon használni téged életek helyreállásában, szabadulásokban, akkor itt lesz a helyed.

Kondor Marcell

Szeminárium
Marci az Igazság Plántálók Alapítványnál szolgál. Csodálatos látni, ahogy ég a szíve a személyes evangélizáció felé. Nagyon gyakorlatiasan éli meg ezt és engedi, hogy Isten használja ebben. Hisszük, hogy Isten akar minket használni abban, hogy megosszuk a hitünket másokkal is.
Ha szeretnél fejlődni a személyes bizonyságtétel területén nagyon gyakorlatias módon, akkor itt a helyed.

Péceli Baptista Gyülekezet - Kondor Marcell

BÓNUSZOK

Ha szeretnéd, magaddal viheted a tanításokat!

Nem lesz online közvetítés, és később sem tesszük fel a rögzített anyagokat, de Te akár vissza is nézheted később, ha szeretnéd!

Siess! Jelentkezési határidő: 2022 Április 20. éjfél

nap
óra
perc
mp
„Hiszem, hogy az élet több annál, mintsem csak leéld az életed kényelmesen és "megúszd kényelmesen". Hiszem, hogy van egy terve veled is és Magyarországgal! Én szeretnék ebben benne lenni és nemcsak egy kanapén végigülve nézni Isten hogyan cselekszik másokon keresztül! ”
Péceli Baptista Gyülekezet - Uzonyi Barnabás
Uzonyi Barna
Lelkipásztor, Pécel

Várunk szeretettel április 23-án!

Péceli Baptista Gyülekezet - Ifjúság
BÁZIS.PONT péceli ifi (szervezők)

LÉPJ KI A KONFORTZÓNÁDBÓL!
2022. Április 23.

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Regisztrációk
Quantity
Részvételi díj
Cart Subtotal Ft
Végösszeg Ft
  • A regisztrációd akkor lesz végleges, ha átutalod a regisztrációs díjat a gyülekezetünk számlaszámára, ehhez az adatokat itt találod:
    Péceli Baptista Gyülekezet 11742331-20003854-00000000
    A közleménybe kérjük írd bele a regisztrációs szám amit e-mailben kapsz meg.

    Regisztráció és az átutalás határideje: 2024.08.02.