Párkapcsolat

Ha jól működik egy párkapcsolat, akkor az egy darabka lehet az Éden kertből. De ha elromlik, kész pokollá lehet minden. A házasság igazi művészet, nem működik magától. Ha szeretnél tenni érte, akkor jó helyen vagy! Ezekben a videókban párkapcsolatoké a főszerep.

Kapcsolódó Videók a párkapcsolatról

Szexuális bűnök?

Rengeteg párkapcsolatot tönkretesznek a különböző szexuális bűnök, mégis olyan kevés szó esik róluk. Hogyan lehet szabadulni belőlük? Van helyreállás? Ha érdekel ez a téma, ez a videó erről szól!

Boldogan éltek, amíg el nem váltak…

Mi tévő legyek, ha nem látok már megoldást a házassági problémáinkra? A válás lehet egy jó megoldás? Mit tegyek, ha nem működik nekünk a “boldogan éltek, míg meg nem haltak”? Van kiút? Kattints a videóra, ha szeretnél ezekre választ kapni!

A boldog házasság titka - Létezik?

Létezik a boldog házasság? Vagy mindenki csak tetteti és igazából minden házasság egy szenvedés egy idő után? Ha létezik, akkor hogyan lehetne az enyém? Kattints a videóra és megtudod!

A boldog házasság titka - Működik!

Tényleg működik a boldog házasság? Mi a receptje ennek? Hogyan lehet az elméleteket a gyakorlatba ültetni? Ha ezek a kérdések érdekelnek, akkor ez a videó neked szól!

Kulcsok a garantáltan borzasztó házassághoz

Ki tervezne egy rossz házasságot? Mindenki jól akar csinálni mindent, mégis olyan sok házasság tönkremegy. Mik azok a pontok, amik garantálják egy házasság halálát? Hogyan lehet elkerülni őket? Ha ez érdekel, akkor ez a videó neked szól!

Heti 1 levél értesítés "jöhet"?

Imádkozhatunk érted?

Hiszünk abban, hogy Isten válaszol és cselekszik, amikor imádkozunk. Ha szükséged lenne ima támogatásra, írj nekünk – akár név nélkül – és imádkozni fogunk érted!