Adatkezelés

Adatvédelem törvényi háttere
A Péceli Baptista Gyülekezet tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A Péceli Baptista Gyülekezet által végzett adatkezelésre különösen a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó. A Péceli Baptista Gyülekezet nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat a www.pecelibaptista.hu weblapra, valamint weblapról.

Adatok felvétele
A www.pecelibaptista.hu weboldalain lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Információ kéréséhez, valamint egyéb űrlapok, tábori jelentkezés kitöltéséhez bizonyos személyes adatokra (pl. név, személyes adataok, e-mail cím) szükség lehet. Információkérő, szavazó vagy egyéb olyan űrlap kitöltése a www.pecelibaptista.hu weblapjain, amely személyes adatok megadásával jár, az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. A hozzájárulás bármikor írásban visszavonható.

Adatok felhasználása, továbbítása
A rendezvények szerezéséhez szükséges személyes adatokat kizárólag a Péceli Baptista Gyülekezet munkatársai kezelik, melyeket a szervezéshez, a kapcsolattartáshoz és a későbbi rendezvényről való tájékoztatásához használják fel. Amikor egy személy önkéntesen kitölti az adatlapot (pl. rendezvényre jelentkezési lapot) ezzel hozzájárul ahhoz, hogy adatait a saját adatbázisunkban tároljuk és kezeljük mindaddig, amíg ezt az érintett személy írásban vissza nem vonja. Minden olyan esetben, amikor a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, a Péceli Baptista Gyülekezet erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerzi.
Az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.

Adatbiztonság
A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében minden tőle elvárhatót megtesz. A kor követelményeinek megfelelő műszaki és biztonsági megoldásokat alkalmazza.