Milyen az Isten?

Rengeteg embernek van egy elképzelése arról, hogy milyen Isten valójában. De kinek van igaza? Honnan tudhatnánk, hogy milyen Ő? Ez életünk egyik legfontosabb kérdése. Vajon szeret engem, vagy épp haragszik rám? Bátran közeledjek felé vagy épp menekülnöm kellene? A jó hír, hogy a Bibliában Isten elmondott nekünk mindent, amit csak tudnunk kell Róla. Tarts velünk ebben a sorozatban és ássunk a mélyére, hogy milyen az Isten valójában!

Kapcsolódó Videóink Istenről

Mindenképp nézd meg a lenti videókat

Igaz Istenismeret

Ezt a videót akkor nézd meg, ha szeretnéd megismerni Istent, de nem tudod, hol kezd el, és hogyan tudod ezt folyamatosan tenni?

Egy Isten?

Egy Isten vagy Szentháromság? Vagy lehet nem is kell a kettő között választanunk? Hogyan fér ez össze? Nézd meg ezt a videót, ha szeretnél erre választ találni!

Isten féltőn szeret

Mit jelent az, hogy Isten féltőn szerető? Tényleg igaz, hogy minket szeretne ennyire? Hogyan érdemeltük ezt ki? Kattints és máris nézheted!

Isten irgalmas

Isten irgalmas? Nem a felhők felett épp arra vár, hogy hibázzunk és megbüntessen minket? Az irgalom ugyanaz, mint a kegyelem? Nézd meg ezt a videót, ha szeretnél erre választ kapni!

Isten örökkévaló

Tényleg nincs kezdete Istennek? Hogyan tudnánk felfogni azt, hogy sosem kezdett el létezni? Mit jelent az, hogy Ő az időn kívül áll? Nézd meg ezt a videót, ha szeretnél erre választ kapni!

Isten Szent

Isten szent? Ha tényleg szent, akkor mi hogyan tudnánk Őt megközelíteni? Mit jelent az, hogy mi is szentek vagyunk őbenne? Nézd meg ezt a videót, ha szeretnél erre választ kapni!

Heti 1 levél értesítés "jöhet"?

Imádkozhatunk érted?

Hiszünk abban, hogy Isten válaszol és cselekszik, amikor imádkozunk. Ha szükséged lenne ima támogatásra, írj nekünk – akár név nélkül – és imádkozni fogunk érted!