Egyről a kettőre

Ami egészséges, az növekszik. Legyen szó akár egy kisbabáról vagy egy elültetett magról, a növekedés az élet jele. Hisszük, hogy a lelki életünkben is ilyen természetesnek kell lennie, hogy egyről a kettőre jutunk az elhívásunkban, szolgálatunkban, Istennel való kapcsolatunkban. Ebben a mini sorozatunkban szeretnénk körbejárni a növekedés nagy kérdéseit olyan vendégek segítségével, akiknek életében szemmel látható és gyönyörködtető a növekedés.

Kapcsolódó Videóink

Petrikné Sáfrány Judit

Hogyan lehet feldolgozni a gyász legsötétebb napjait? Van tovább? Hogyan lehet felépülni és újrakezdeni? Judit beszél nekünk gyászról, újrakezdésről és Isten kegyelméről.

Nemes Nándor, Mai Ige

Biztos te is találkoztál már a Mai Ige kiadványaival. De hogyan indult ez Magyarországon? Milyen kihívásai vannak egy ilyen szolgálatnak? Nándor beszél ebben a videóban örömeiről, kihívásairól, növekedéséről.

Durkó István

Milyen egy missziós igazgató élete? Hogyan indult a Kőszikla gyülekezet plántálása? Milyen kihívások vannak a szolgálatban? István beszél ebben a videóban Isten csodáiról.

Révész Dániel

Hogyan születik egy keresztény ének? Milyen az élete egy főállású dicsőítő pásztornak? Hogyan lehet összeegyeztetni a szolgálatot családdal? Dani beszél dalairól, Isten élményeiről ebben a videóban.

Heti 1 levél értesítés "jöhet"?

Imádkozhatunk érted?

Hiszünk abban, hogy Isten válaszol és cselekszik, amikor imádkozunk. Ha szükséged lenne ima támogatásra, írj nekünk – akár név nélkül – és imádkozni fogunk érted!