Család

Ha jól működik egy család, akkor egy igazi földi paradicsom lehet az életünkben. De ha elromlik, kész pokollá lehet minden. A házasság igazi művészet, nem működik magától. Ha szeretnél tenni a családodért, akkor jó helyen vagy. Ezekben a videókban a házasságé és a gyereknevelésé a főszerep.

Kapcsolódó Videóink a Családról

Mindenképp nézd meg a lenti videókat

Átlagon felüli házasság

Olyan sok átlagos házasságot és családot látni! De vajon mi a titka azoknak, amik átlagon felüliek? Hogyan lehet igazán jól csinálni? Min múlik az egész? Ez a videó pont erről szól!

A boldog házasság titka - Létezik!

Létezik a boldog házasság? Vagy mindenki csak tetteti és igazából minden házasság egy szenvedés egy idő után? Ha létezik, akkor hogyan lehetne az enyém? Kattints a videóra és megtudod!

Mézes élet

Azok a mézes hetek! Bár örökké tartanának! De milyen lenne egy mézes élet? Túlzás? Meg lehetne élni a házasságot úgy, mint egy darab Éden-kert? Ha érdekel ez a téma, ez a videó ezekre a kérdésekre ad választ!

Újjászületett házasság

Egy házasság mitől működik jól? Minden azon múlik, hogy jól választottunk-e? Mi köze a házasságnak Istenhez? Tud egy házasság újjászületni? Van esély még a miénknek is? Ha ezek a kérdések érdekelnek, kattints a videóra!

Kulcsok a garantáltan borzasztó házassághoz

Ki tervezne egy rossz házasságot? Mindenki jól akar csinálni mindent, mégis olyan sok házasság tönkremegy. Mik azok a pontok, amik garantálják egy házasság halálát? Hogyan lehet elkerülni őket? Ha ez érdekel, akkor ez a videó neked szól!

Heti 1 levél értesítés "jöhet"?

Imádkozhatunk érted?

Hiszünk abban, hogy Isten válaszol és cselekszik, amikor imádkozunk. Ha szükséged lenne ima támogatásra, írj nekünk – akár név nélkül – és imádkozni fogunk érted!