Gyülekezeti alkalmaink

A hét legizgalmasabb napja számunkra a vasárnap, amikor ezer felől összegyűlünk, hogy együtt közösen találkozzunk az élő Istennel. Az Ő jelenlétében mindig történik valami. Együtt dicsérjük Istent énekek segítségével, a tanításon keresztül a szívünk legmélyét szólítja meg, az alkalom utáni személyes beszélgetések pedig életre szóló barátságokat adnak.

Péceli Baptista Gyülekezet - Gyülekezeti alkalom
Péceli Baptista Gyülekezet - Barátság
Péceli Baptista Gyülekezet - Dicsőítés

Nagyon fontosnak látjuk, hogy a Bibliát minél mélyebben tanulmányuzzok, hogy ez által minél jobban megismerjük Istent. A csütörtök estéink épp erről szólnak. Minden csütörtök este megpróbálunk mélyebbre ásni Isten Igéjében. Az este első felében egy mélyebb tanítást kapunk egy épp aktuális témában, majd közösen kisebb csoportokban átbeszéljük a felmerülő kérdéseinket. Nem is tudnánk ennél izgalmasabbat elképzelni most csütörtök estére sem!

Péceli Baptista Gyülekezet - Társaság
Péceli Baptista Gyülekezet - Gyülekezeti alkalom
Péceli Baptista Gyülekezet - Példázat

Minden pénteken 18:30-tól a fiataloké a terep. Az ifjúsági alkalmak négy részből állnak általában. Először közösségépítő játékok vannak. Itt könnyedén beilleszkedhet a közösségben az is, aki először jár nálunk. Alkalmunk Isten zenés dicsőítésével folytatódik. Szövegükben egyszerű üzeneteket hordozó, zeneileg a fiatalok ízléséhez közelálló zenékkel dicsérjük Istent. Ezt követően bibliai tanítást hallhatunk 15-20 percben. Minden esetben fiatalokhoz szóló, könnyen alkalmazható tanítások ezek. Az alkalom kötetlen közösségi élettel zárul, amelynek része a számtalan társasjáték, csocsó, léghoki, popcorn, és még sok más.

Péceli Baptista Gyülekezet - Közösség
Péceli Baptista Gyülekezet - Sport
Péceli Baptista Gyülekezet - Nevetés

Nagyon szeretünk kisebb csoportokban is találkozni, ahol van lehetőség és idő arra, hogy jobban megismerhessük egymást. Segítünk egymásnak, bátorítjuk és felkaroljuk egymást. A sok beszélgetés mellett imádkozunk egymásért és igyekszünk aktívan ott lenni egymásnak. Ha kell, akkor főzünk a másiknak vagy épp segítünk betonozni. Az élet néha nehéz tud lenni, de hála Istennek, nem kell egyedül éljük.

Péceli Baptista Gyülekezet - Társaság
Péceli Baptista Gyülekezet - Barátság
Péceli Baptista Gyülekezet - Barátság