Nem vagyok jól

“Hogy vagy?” – hangzik gyakran a kérdés. Ritkán merünk rá őszintén válaszolni. Úgy érezzük talán, hogy illik jól lenni. De mi van akkor, amikor tényleg nem vagyunk jól. És mi van, ha már jó ideje nem vagyunk jól? Mi van, ha nem értjük Istent, ha egyszerűen túl sok teher van a vállunkon vagy épp összeomlani látszik minden körülöttünk? A jó hír, hogy Isten most különösen közel szeretne hozzád jönni. Olyan közel, mint talán még sosem. Készen állsz?

Kapcsolódó Videóink

Mindenképp nézd meg a lenti videókat, reméljük, hogy sokkal jobban leszel és reményteljes jövőképet mutat neked Isten!

Amikor elfogy az erőd

Elértél már az erőd végéhez? Nem tudod, hogy hogyan tovább? Lehet egyáltalán folytatni az életet? Ha érdekelnek ezek a kérdések, akkor ez a videó neked szól!

Csüggedten

Ismerős a csüggedés? Ismerős, amikor semmi kedved nincs már semmihez sem? Hogyan lehet kijönni a csüggedés mocsarából? Kattints a videóra és már nézheted is!

Mitől leszek boldog?

Az élet egyik legfontosabb kérdése ez, hiszen mindenki szeretne boldog lenni! De hogyan? Mitől? Mire van szükségünk, hogy igazán boldogok lehessünk?

Amikor nehéz szeretni

Bizony, néha nehéz szeretni. Sőt, néha nagyon nehéz szeretni. De olyankor is kellene? Hogyan lehetséges, ha a saját szeretetünk már elfogyott? Ha érdekelnek ezek a kérdések, akkor ez a videó pont ezekről szól!

Miért?

Amilyen rövid ez a kérdés, annyira mély. Életünkben eljuthatunk olyan pontokra, amikor csak ennyi jön ki a szánkon. De van ilyenkor Istennek válasza? Mit akarna elmondani nekünk ezekben a nehéz pillanatokban?

Amikor Isten megvárakoztat

Úgy szeretnénk, ha Isten néha gyorsabban válaszolna! Vagy inkább, ha abban a tempóban, amit mi épp jónak érzünk. De mi történik olyankor, amikor megvárakoztat minket? Kattints a videóra és már nézheted is a tanítást!

Heti 1 levél értesítés "jöhet"?

Imádkozhatunk érted?

Hiszünk abban, hogy Isten válaszol és cselekszik, amikor imádkozunk. Ha szükséged lenne ima támogatásra, írj nekünk – akár név nélkül – és imádkozni fogunk érted!