Hitünk alapjai

A hitünk az egész életünket meghatározza, de mi határozza meg a hitünket? Mit is hiszünk igazából? Ki Isten? Mi a bűn, mi a megtérés, újjászületés, megszentelődés? Van szabad akarat? Van pokol? Tarts velünk ezen az utazáson és ássunk le egészen az alapokig. Vigyázat, mélyre fogunk ásni!

Kapcsolódó Videóink Hitünkről

Mindenképp nézd meg a lenti videókat, így jobban megismerheted

Biblia hitelessége

Hogyan lehet a Biblia Isten szava, ha emberek írták le? Hogyan bízhatok meg benne, ha olyan sok éven át annyi kézen futott keresztül? Tényleg meghamisították? Nézd meg ezt a videót, ha szeretnél ezekre a kérdésekre választ kapni!

A Szenháromság

Egy Isten vagy Szentháromság? Vagy lehet nem is kell a kettő között választanunk? Hogyan fér ez össze? Nézd meg ezt a videót, ha szeretnél erre választ találni!

Az ember

Mind emberek vagyunk, mégis olyan keveset tudunk magunkról. Kik vagyunk? Milyen célra lettünk megalkotva? Hogyan befolyásolta életünket a bűneset? Van helyreállás? Máris nézheted, ha érdekelnek ezek a kérdések!

A megváltás

Hogyan lehetnék békességben Istennel? Olyan sokszor buktam már el, vajon még számomra is van esély? Jézus megváltása mindenkire vonatkozik? Hogyan tudnám elfogadni? Érdekelnek ezek a kérdések? Akkor ez neked szól!

A hit titka

Hiszem, ha látom? Milyen az igazi hit? Lehet egyáltalán növekedni a hitünkben? Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy nincs hitem vagy ha gyenge? Kattints a videóra és máris nézheted a hit titkát!

Az újjászületés

Újjászületni? De hogyan? Egyáltalán mit jelent ez az egész? Nem elég, hogy hiszem, hogy van Isten? Honnan tudhatom, hogy újjászülettem? Lehetek valaha ebben biztos? Ha ez érdekel, akkor ez a videó neked szól!

Heti 1 levél értesítés "jöhet"?

Imádkozhatunk érted?

Hiszünk abban, hogy Isten válaszol és cselekszik, amikor imádkozunk. Ha szükséged lenne ima támogatásra, írj nekünk – akár név nélkül – és imádkozni fogunk érted!