Tanítványság

Ha van Mester, akkor van tanítvány is. Jézus, a Mester tanítványságban gondolkodik. 
Hogy néz ki a gyakorlatban, ha elindulsz a tanítványságban?

Kapcsolódó Videóink a tanítványságról

Mindenképp nézd meg a lenti videókat

Tanítványság

Mit jelent tanítványnak lenni? Mit jelent a mester-tanítvány kapcsolat? Hogyan lehetek Jézusnak igazi tanítványa? Ha ez érdekel, ez a videó pont erről szól!

A rendkívüli növekedés 7 kulcsa

Hogyan lehet segíteni a növekedésünket? Egyáltalán ez rajtunk is múlik vagy csak úgy történik? Lehet tenni valamit a saját lelki növekedésünkért? Ha ezek most érdekelnek téged, ez a tanítás pont erről szól!

Tanítványság - Találd meg a helyed

Én mire vagyok jó? Kellek én egyáltalán Istennek? Tud engem bármire használni? Hidd el, van egy hely, ami pont neked lett szánva! Ez a videó most erről szól!

Egészséges növekedés

Tudjuk, hogy hogyan néz ki egy egészségesen növekvő növény. De vajon milyen állapotban van a lelkünk? Növekszik vagy csak öregszik? Tudunk tenni bármi a növekedéséért? Ha ez a téma érdekel, a tanításban erre kaphatsz választ!

Hogyan tovább?

Hogyan tovább, ha már Isten gyermeke lettem? Ideje pihenni és unatkozni? Vagy van valami, ami ezután következik? Merre menjek? Mit csináljak? Sok kérdés, de mindre próbálunk itt választ adni!

Heti 1 levél értesítés "jöhet"?

Imádkozhatunk érted?

Hiszünk abban, hogy Isten válaszol és cselekszik, amikor imádkozunk. Ha szükséged lenne ima támogatásra, írj nekünk – akár név nélkül – és imádkozni fogunk érted!